Viac noviniek z fanklubu

Eurolanche: Nová spolupráca s Colorado Europe

Eurolanche: Nová spolupráca s Colorado EuropeEurópski fanúšikovia tímov z Colorada sa zjednotili.

Prvý európsky fanklub Colorada Avalanche a najväčší fanúšikovský projekt v rámci NHL, Eurolanche, oznamuje spoluprácu s Colorado Europe. Nedávno spustená platforma zjednocuje európske fanúšikovské skupiny profesionálnych tímov zo štátu Colorado. Eurolanche sa pripája k Broncos EuropeNuggets Europe Rapids Europe. Hlavnou úlohou spolupráce je poskytovanie spravodajstva o všetkých tímoch v niekoľkých európskych jazykoch, získanie výhod pre členov fanklubu každého z tímov a získanie statusu oficiálneho európskeho fanklubu každého z tímov.

"Vstupujeme do novej éry európskych fanklubov. Sme veľmi radi za možnosť byť súčasťou platformy Colorado Europe. Byť zjednotení je najlepšia cesta k získaniu výhod pre európskych fanúšikov a k založeniu celoeurópskeho spravodajstva. Európski fanúšikovia si veľa spánku počas sezóny neužijú, na cesty poza oceán míňajú svoje celoživotné úspory. Je preto čas sa posunúť na inú úroveň a ukázať celému svetu, že na svete nie je oddanejšia a vášnivejšia skupina fanúšikov ako tých z Colorado Europe," povedal zakladateľ a predseda Eurolanche David Púchovský.

"Ako zakladateľ Colorado Europe by som chcel špeciálne privítať Davida a zvyšok tímu Eurolanche. Ako fanúšikovia tímov z Denveru, všetci sme v tom spolu - zdieľame rovnaký cieľ. Chceme, aby sa našim tímom darilo a chceme založiť platformu, na ktorú bude každý z tímov pyšný. Ako jeden z redaktorov Eurolanche hovoriacich po anglicky, chcel by som ujasniť niekoľko záležitostí. Som veľmi vďačný tímu Eurolanche za túto príležitosť a sľubujem vám všetkým, že budem robiť všetko preto, aby sa imidž Eurolanche ešte viac zvýšil vďaka spolupráci s Colorado Europe. Budem tvrdo pracovať na výrobe kvalitného obsahu v anglickom jazyku, ako aj ďalších európskych jazykoch. Viem, akú úžasnú cestu prešiel Eurolanche. Spoločne sa môžeme posunúť ešte vyššie. Sme v tom všetci spolu," povedal Michael McQuaid, spoluzakladateľ Broncos Europe a zakladateľ Colorado Europe.

Eurolanche si ponecháva nezávislosť a bude naďalej organizovať akcie, ako napríklad Eurolanche Invasion, a taktiež bude stále produkovať vlastné spravodajstvo na svojom webe a sociálnych médiách. Vďaka spolupráci s Colorado Europe, Eurolanche prinesie raz do týždňa video reláciu v angličtine s možnou expanziou na ďalšie európske jazyky. Členovia Eurolanche budú diskutovať o poslednom dianí v Colorade Avalanche s hosťami z oboch strán oceánu. Eurolanche má v pláne opätovné naštartovanie textového spravodajstva vo viacerých jazykoch. Celý obsah bude tak zdieľaný nielen prostredníctvom kanálov Eurolanche, ale aj Colorado Europe.

Eurolanche vznikol v roku 2007 a je najstarším členom platformy Colorado Europe. Broncos Europe bol založený v roku 2017 a v súčasnosti je zameraný na produkciu video relácií s veľkým úspechom a ohlasom. Broncos Europe je v kontakte s Denverom Broncos, čo ho vďaka takejto spolupráci robí najväčším fanúšikovským projektom tohto tímu z NFL v Európe. Ďalšie skupiny Nuggets Europe a Rapids Europe vznikli nedávno.

KOMUNIKAČNÉ KANÁLY:


Eurolanche.com, Worldwide, eurolanche@eurolanche.com
23/07/2020 - 19:30

Discussion

NHL on Nov 11, 2017: "Eurolanche is the world's largest Colorado Avalanche fan club."