Viac noviniek z fanklubu

Hľadáme redaktora na písanie článkov

Hľadáme redaktora na písanie článkovFanklub Eurolanche hľadá nových redaktorov na písanie článkov o obľúbenom tíme.

Sezóna NHL je v plnom prúde, fanklub Eurolanche vám bude aj naďalej prinášať čerstvé a exkluzívne novinky týkajúce sa Colorada Avalanche a jeho hráčov. Keďže pravidelná aktualizácia obsahu na našom webe si vyžaduje dennú produkciu článkov, rozhodli sme sa nájsť ďalších redaktorov, ktorí by nám vedeli pomôcť.

Podmienky nie sú žiadne. Nemusíte vedieť cudzie jazyky či nemusíte mať skúsenosť s písaním článkov. So všetkým vám pomôžeme a vaše prvé práce budeme s vami konzultovať. Možno za jedinú podmienku je považovaný voľný čas na minimálne 2 až 3 články týždenne.

Eurolanche zaviedlo v tejto sezóne nový systém pravidiel fungovania a písania článkov, ktorý bude mať dopad aj na odmeny pre stálych prispievateľov. Odmenou za pravidelné písanie článkov budú suveníry/podpisy  Colorada Avalanche a prednostná účasť na pripravovaných akciách.

Najväčšou odmenou pre redaktorov bude bezplatná účasť na výletoch do Colorada, kde zadarmo získajú lístky na hokej vrátane VIP priepustiek k hráčom po každom zápase. Záujemcovia sa môžu hlásiť na eurolanche@eurolanche.com, kde získajú všetky informácie.


Eurolanche.com, Worldwide, eurolanche@eurolanche.com
20/02/2013 - 07:59

Discussion

NHL on Nov 11, 2017: "Eurolanche is the world's largest Colorado Avalanche fan club."