Viac noviniek z fanklubu

Eurolanche ukončil svoju deviatu sezónu

Eurolanche ukončil svoju deviatu sezónuSumár sezónu európskeho fanklubu Colorada Avalanche.

Sezóna 2015/16 priniesla pre fanklub Eurolanche množstvo úspechov a nových skúseností. O jeho činnosti informovali mnohé svetové médiá, výletu do Denveru sa zúčastnil rekordný počet fanúšikov a spravodajstvo Eurolanche.com dosiahlo nové méty. „Bez zaváhania môžem povedať, že to bola naša najlepšia sezóna v histórii. Posledná Invasion je dôkazom, že pre fanúšikov Colorada ponúkame bezkonkurenčne zážitky na celý život. Popritom o našej činnosti písali také veľké médiá ako The Hockey News a NHL.com. Pre mňa bol najsilnejší moment rozhovor v rámci priameho prenosu pre NBC Sports, ktorý s nami robil Jeremy Roenick počas zápasu pod holým nebom,“ povedal predseda fanklubu David Púchovský.

Deviaty ročník v histórii fanklubu odštartoval spontánnym stretnutím s Mariánom Hossom, ktorý sa s niektorými členmi fanklubu poznal už z minulosti z ich návštev zápasov v Pepsi Center, kde hral ako súper coloradských „Lavín“. Hossa členov privítal vo svojej obývačke a dovolil im stráviť pár minút so Stanley Cupom. O pár týždňov neskôr sa členovia fanklubu stretli znovu, no tentoraz za vyššej účasti, keď absolvovali víkendové, organizačné stretnutie ohľadom Eurolanche Invasion VIII. V poradí ôsmy výlet fanklubu do USA prekonal všetky očakávania. Už len jeho rekordný počet účastníkov – 12 z piatich európskych krajín – garantoval program, aký tento projekt predtým nikdy nepriniesol.

„Každý rok sa snažíme prekonať predošlú Invasion. Som presvedčený, že naposledy sa nám to bez debaty podarilo. Dokopy sme navštívili sedem zápasov, z toho dva zápasy pod holým nebom a práve v jednom z nich sa predstavili legendy Colorada Avalanche a Detroitu Red Wings. Niektorých z nich sme stretli aj osobne, čo je zážitok na celý život. Výlet do Las Vegas bol fantastický a určite sa tam v budúcich Invasion vrátime,“ povedal Púchovský.

Silnou stránkou deviatej sezóny v histórii Eurolanche bolo taktiež spravodajstvo, ktoré tím redaktorov prinášal na hlavnom webe Eurolanche.com, ale aj sesterských stránkach Invasion.Eurolanche.com a StadiumSeries.Eurolanche.com. Posledný web redakcia spustila pri príležitosti zápasu pod holým nebom a sústredila tam správy týkajúce sa tejto prestížnej udalosti vo viacerých svetových jazykoch. Aj vďaka novému sesterskému webu sa konečný počet publikovaných článkov za jednu sezónu vyšplhal nad hranicu 1550, čo je historický rekord pre fanklub. Čitatelia webov si tak v priemere mohli denne nájsť päť nových článkov. Inováciou prešlo tiež samotné spravodajstvo, ktorého súčasťou sa napríklad stali živé videá nakrúcané priamo počas Invasion VIII a vysielané cez aplikáciu Periscope.

Súčasťou posledného ročníka bolo viacero súťaží o suveníry Colorada Avalanche a podpisy jeho hráčov. Rovnaké možnosti ponúkol aj už šiesty ročník tipovacej súťaže Eurolanche League. 

„Posledná sezóna potvrdila, že na celom trhu NHL neexistuje podobný fanklub, ktorý by fungoval na rovnakej úrovni ako Eurolanche. Je to pocta, na ktorú sme hrdí, ale zároveň záväzok, aby sme svoj štandard nielen dodržovali, ale aj prinášali neustále zlepšenia a novinky. Verím, že naša nadchádzajúca, jubilejná desiata sezóna, moja slová iba potvrdí,“ uzavrel Púchovský s tým, že posledným týždňom sezóny 2015/16 dominovalo stretnutie s Bornom Renduličom v Chorvátsku.


Eurolanche.com, Worldwide, eurolanche@eurolanche.com
28/07/2016 - 08:00

Discussion

NHL on Nov 11, 2017: "Eurolanche is the world's largest Colorado Avalanche fan club."