Viac článkov v slovenčine a češtine

Avs padli v dalším zápase

Avs padli v dalším zápaseSumář ze zápasu Calgary Flames vs Colorado Avalanche.

Do zápasu ze strany Colorada nastoupil Calvin Pickard, na druhou stranu se postavil Brian Elliott. Prvního gólu se ale dočkali domácí Flames. Hned po minutě hry se v přesilové hře prosadil Sean Mohanan a Calgary vedlo.

Druhou třetinu si Calgary vedení jen nevýšilo, Micheal Ferland pět minut hry v prostřední části dobruslil akci Flames a zakončil úspěšně, poslal Flames do dvoubrankového vedení. Po druhé třetině byl stav o dva góly pro domácí a s Coloradem to opět nevypadalo vůbec dobře.

Třetí třetina byla o něco zajímavější. Snížení se Colorado dočkalo z hole Svena Adrighetta, který dorážel střelu Erika Johnsona v přesilové hře a stav byl o jeden gól. 

Bohužel, poté opět zaúřadovala přesilová hra, ale tentokrát Flames, Troy Brower zakončil rychlý brejk domácích a opět poslal Calgary do dvoubrankového vedení.

Avs se dvě minuty před koncem třetí třetiny dokázali opět prosadit, snížení přišlo opět z hole Svena Adrighetta, který napříhl od modré čáry a prostřelil Elliotta. Ovšem ukončení zápasu přišlo patnáct sekund před koncem, kdy Johnny Gaudreau zamířil přesně do prázdné brány. 

4:2 Calgary.

Ohodnoťte výkon tímu a jednotlivých hráčov
Thumbs down Thumbs up
Colorado Avalanche

Dominik Dolejs, Czech Republic, dolejs@eurolanche.com
28/03/2017 - 07:00

Discussion

NHL on Nov 11, 2017: "Eurolanche is the world's largest Colorado Avalanche fan club."