Viac článkov v slovenčine a češtine

Posilní manažment Avs Warren Rychel?

Posilní manažment Avs Warren Rychel?Bývalý hráč Colorada mal diskutovať s vedením klubu o novej práci.

Warren Rychel vyhral s Coloradom Avalanche Stanley Cup v roku 1996 a po jedinej sezóne v Denveri odišiel do iného klubu. Svoju kariéru napokon predsa len zavŕšil u Avs, v ročníku 1998/99. Teraz sa podľa rôznych zdrojov a BSNDenver.com špekuluje, že by sa do mesta spod Skalistých hôr mohol vrátiť, avšak už ako člen manažmentu.

Rychel je úspešným manažérom a vlastníkom juniorského tímu Windsor Spitfires z OHL od roku 2005. V rokoch 2009, 2010 a tento rok s klubom vyhral prestížny Memorial Cup. Regionálnemu novinárovi potvrdil, že v poslednom období sa rozprával s niekoľkými klubmi NHL a že je pripravený na novú rolu. BSNDenver zistili, že v hre je aj Colorado Avalanche. Tím zatiaľ špekulácie nebude komentovať.

Zaujímavosťou je, že spoluvlastníkom Spitfires je ďalší bývalý hráč Avs Bob Boughner, ktorý dostal minulé leto ponuku stať sa hlavným trénerom Colorada. Asi je nakoniec rád, že ju neprijal. 

Novinka ohľadom Rychela prichádza len krátko na to, čo Colorado malo osloviť 31-ročného Kylea Dubasa, asistenta generálneho manažéra Toronta Maple Leafs. V jeho prípade sa dokonca hovorilo o hlavnom manažovaní Avalanche na miesto Joe Sakica. Toronto si napokon všetko rozmyslelo a rozhodlo sa, že Dubasa predčasne zo svojej organizácie nepustí, keďže ešte stále má platný kontrakt.


David Puchovsky, Slovakia, eurolanche@eurolanche.com
09/06/2017 - 09:00

Discussion

NHL on Nov 11, 2017: "Eurolanche is the world's largest Colorado Avalanche fan club."