Viac noviniek z fanklubu

Pamätné stretnutia v Brne

Pamätné stretnutia v BrneEurolanche zorganizoval dve sledovania finálových zápasov.

Finále Stanley Cupu so sebou prinieslo po prvýkrát organizáciu podujatí zo strany Eurolanche. Najväčší fanklub Colorada Avalanche na svete vznikol totiž v roku 2007, šesť rokov po poslednej finálovej účasti. 
 
 
Po intenzívnej komunikácií medzi členmi a majiteľov športového baru Arena Sport v Brne, sa dvoch sledovacích párty zúčastnilo dohromady viac ako 50 členov Eurolanche, čím svojou účasťou prekonalo všetky podobné stretnutia v histórii fanklubu. Išlo o fanúšikov Avs z domácej Českej republiky, Slovenska, ale aj z Rakúska. Najviac z nich sa zúčastnilo nočného stretnutia z piatka na sobotu na zápas číslo 5, ktorý sa bohužiaľ neskončil šťastne. 
 
 
Vytúžená výhra napokon prišla v noci z nedele na pondelok. Bujaré oslavy pred barom ráno o šiestej hodine či následná prechádzka do centra mesta s oficiálnou fanúšikovskou replikou Stanley Cupu sa vryli do pamäte nielen zúčastnených, ale aj domácich obyvateľov.
 
 
Účastníci oboch stretnutí dostali spomienkové predmety Eurolanche a Avalanche. V bare, ktorý pre fanúšikov pripravil fantastické podmienky, nechýbali vlajky a bannery Eurolanche. Zápasy sa vysielali nielen na veľkom plátne, ale aj na množstve okolitých obrazoviek. Emócie sledujúcich fanúšikov mohol sledovať ktokoľvek, keďže z baru vysielal Eurolanche živý video prenos na svoje sociálne siete. Emotívne reakcie sa napokon stali súčasťou spomienkového videa na krásny večer.
 
O sledovacích párty Eurolanche referovali americké aj európske médiá. O prvej párty hovorili komentátori Nova Sport, ktorá vysielala zápas pre miestny trh. Pred posledným duelom spravila rozhovor s účastníkmi coloradská televízia ABC Denver. O niekoľko dní neskôr, počas osláv Stanley Cupu v Denveri, sa do vysielania Fox 31 dostal Eurolanche znovu, ako zmienka o verných fanúšikoch - a to vďaka reportérovi Jeremy Hubbardovi, ktorý sa s Eurolanche stretol dokonca osobne na Slovensku v minulosti. Články o Eurolanche sa v súvislosti s finále a párty objavili aj na oficiálnom webe NHL.
 
 
Dve pamätné akcie upútali pozornosť množstva fanúšikov, čo prispelo k rapídnemu zvýšeniu počtu sledovateľov Eurolanche na jeho sociálnych sieťach. K dnešnému dňu ich je viac ako 13 000. Rovnako stúpol počet členov fanklubu na 1263 zo 46 rôznych krajín celého sveta.
 
Napätie, radosť, nervozita a konečné uvoľnenie emócií v podobe zisku Stanley Cupu po prvýkrát v histórii Eurolanche po 21 rokoch od posledného triumfu prispeli spoločne s neskutočnými oslavami v uliciach zobúdzajúceho sa českého mesta k tomu, že sledovacia párty zápasu č. 6 finále NHL v roku 2022 sa stala najnezabnuteľnejšou akciou v histórii fanklubu. Veríme, že nebola poslednou.
 

Eurolanche.com, Worldwide, eurolanche@eurolanche.com
22/07/2022 - 21:30

Discussion

NHL on Nov 11, 2017: "Eurolanche is the world's largest Colorado Avalanche fan club."