Viac noviniek z fanklubu

Eurolanche on Tour XIII: DNI 15 & 16

Eurolanche on Tour XIII: DNI 15 & 16Denne aktualizovaný krátky prehľad programu Eurolanche on Tour XIII s fotkou dňa a dôležitými odkazmi.

DNI 15 & 16 - Prehliadka pivovaru Coors, obe s Kenom, posledný, ôsmy zápas a veľká oslava s našimi priateľmi v českom hokejovom pube SoBo 151 (niektorí z nás dokonca stretli Petra Forsberga). V nedeľu návrat domov cez Londýn do Viedne s príletom v pondelok. Ďakujeme za vašu pozornosť!

DEŇ 14 - Návšteva dvoch pamätných miest (park Veteránov s odkazom na vylodenie v Normandii a pamätník tragédie v Columbine z roku 1999), tretí tréning a fotografia s Georgievom, vonkajšia obhliadka štadióna Broncos, zápas lakrosovej ligy a wrestlingová exhibícia.

DEŇ 13 - Takmer 8 kilometrová prechádzka v Eldorado Canyon, super obed v Idaho Springs a popri zápase číslo 6 veľké zážitky - sledovanie rozcvičky z hráčskej lavice, stretnutie s dvojicou Hejduk & Hejda a pozápasová fotka na ľade priamo v Ball Arene.

DEŇ 12 - Po-tréningové stretnutia s MacKinnonom, Girardom a Nichuskinom, po ktorých nasledovala prechádzka v lesoch mesta Boulder.

DEŇ 11 - Cesta na vrchol hory Pike's Peak, objavovanie mestečka Cripple Creek a jeho okoliva vrátane múzea väznice, a napokon výherný zápas číslo 6 tejto Tour.

DEŇ 10 - Malý tréning Avalanche, po ktorom sme sa stretli s Pavlom Francouzom, obed u nášho kamaráta Kena a večerný zápas NBA.

DEŇ 9 - 10 hodinová cesta späť do Denveru cez Kansas s jedinou zastávkou v Bentovej pevnosti.

DEŇ 8 - Presun z Oklahoma City po dobu troch hodín do Dallasu na jediný vonkajší zápas Avalanche tohto tripu, návšteva múzea prezidenta Kennedyho a ďalšia jazda, tentoraz päťhodinová, do Shamrocku na prespatie priamo na originálnej Route 66 v klasickom americkom moteli.

DEŇ 7 - Celý deň sme po prvýkrát v histórii Eurolanche strávili na slávnej Route 66 s množstvom zastávok, aby sme jazdou cez dva štáty napokon skončili v Oklahoma City.

DEŇ 6 - Najvyššie vysunutý most v Amerike, farma aligátorov, pieskové duny, ale aj takmer osem hodín v aute ako prvá etapa road tripu v rámci presunu do Nového Mexika.

DEŇ 5 - Prehliadky prírodnej rezervácie, bejzbalového štadióna a liehovaru s miestnou whiskey, po čom nasledovala naša prvá prehra a šialený zážitok v mestečku Florence, kde sme sa presunuli na začiatok road tripu.

DEŇ 4 - Múzeum Buffalo Billa, vojenská základňa Air Force Academy, úžasný park Garden of Gods a nakupovanie predtým aj po týchto aktivitách - ďalší deň s množstvom šoférovania.

DEŇ 3 - Centrum Denveru, šialené nakupovanie suvenírov Avs a druhá výhra výletu.

DEŇ 2 - Celodenný výlet do Skalistých hôr.

DEŇ 1 - Prílet z Európy, vybavovanie nevyhnutností v autopožičovni a na hoteii, užitie si prvej výhry výletu proti Calgary Flames.


Všetky základné informácie o Eurolanche on Tour a o predošlých dvanástich výletoch nájdete na Tour.Eurolanche.com. Ak uvažujete o účasti na budúcej Tour a máte otázky, posielajte ich na eurolanche@eurolanche.com. Prihlasovanie bude spustené neskôr a budú naň upozornení členovia fanklubu, ktorí pri registrácii uviedli svoju e-mailovú adresu. 

 

 


Eurolanche.com, Worldwide, eurolanche@eurolanche.com
12/03/2023 - 20:00

Discussion


NHL on Nov 11, 2017: "Eurolanche is the world's largest Colorado Avalanche fan club."