Viac noviniek z fanklubu

Objednajte si novú knihu o Colorade

Objednajte si novú knihu o ColoradeFanklub Eurolanche ponúka možnosť objednať si pripravovanú knižku o Colorade Avalanche.

V súčasnosti by asi každý fanúšik Colorada Avalanche potreboval akékoľvek potešenie na spríjemnenie ťažkých prehier. Na to je ako stvorená pripravovaná knižka o minulej sezóne. Jej autorom sú novinári Denver Postu Terry Frei a Adrian Dater. Titul a podtitul hovoria sami za seba: Save by Roy – Patrick Roy and the return of the Colorado Avalanche (Zachránení Royom – Patrick Roy a návrat Colorada Avalanche). Obaja novinári na knihe pracovali celú minulú sezónu, keď mapovali nečakaný úspech klubu do najmenšieho detailu na 320 stranách.

Fanklub Eurolanche vám ponúka jedinečnú šancu objednať si túto knižku ako súčasť hromadnej objednávky, takže v konečnom súčte ušetríte na poštovnom.

  • Deadline: 31. októbra 2014 budú večer knižky objednané a vtedy musím mať na účte peniaze
  • Cena: predbežne 20 eur vrátane poštovného z USA a v rámci SR a ČR (rozdiel nad 2 eurá dostanete späť)
  • Objednávky: na eurolanche@eurolanche.com, odkiaľ následne dostanete inštrukcie, kde poslať peniaze

Kniha oficiálne vychádza 5. novembra a jej cena sa potom zvýši. Ide celkovo o tretiu knižku o Colorade Avalanche v histórii. Prvá mapovala cestu za Stanley Cupom 2001 a doposiaľ najznámejšia sa venuje rivalite proti Detroitu Red Wings. Okrem toho je určite zaujímavým artiklom rozsiahla biografia Patricka Roya, ktorej autorom je jeho otec.


Eurolanche.com, Worldwide, eurolanche@eurolanche.com
21/10/2014 - 08:00

Discussion


NHL on Nov 11, 2017: "Eurolanche is the world's largest Colorado Avalanche fan club."