Viac článkov v slovenčine a češtine

Vyberáme zo sociálnych sietí (6.)

Vyberáme zo sociálnych sietí (6.)Najzaujímavejšie novinky hráčov Colorada Avalanche zo sveta sociálnych sietí.

Fanklub Eurolanche v rámci tohto pravidelného seriálu článkov predstavuje tie najlepšie príspevky na sociálnych sieťach týkajúce sa hráčov organizácie Colorada Avalanche. V pravidelnom monitoringu Twitteru, Instagramu, YouTube a Facebooku budú centrom pozornosti hlavne príspevky priamo od hráčov organizácie, ale aj ostatné zaujímavosti.

19.11.2014 Nathan MacKinnon navštívil domáci zápas tímu NBA Denver Nuggets, ktorý hrávajú svoje domáce zápasy v rovnakej hale ako Avalanche. "Mack" mal naozaj skvelé miesto na sedenie, hneď pri palubovke :)

 

Nuggets game!

Fotka zveřejněná uživatelem Nathan Mackinnon (@mackinnon29),

 

19.11.2014 Semyon Varlamov sa v Denveri stretol so svojimi ruskými kamarátmi v službách Washingtonu Capitals. (na fotke z ľava: Yevgeni Kuznetsov, Semyon Varlamov, Alexander Ovechkin a Dmitri Orlov).

 

It's always nice to see Russian friends and great hockey players in Denver @a0gr8 @orly_09 @kuzy092 .

???? ???????????? Varly (@s_varlamov)

 

19.11.2014 V Denveri sa konala veľká spoločenska akcia s názvom "Mile High Gala, ktorá bola určená všetkým denverským tímom z rodiny Kroenke Sports Entertainment. Na tomto spoločenskom podujatí sa fanúšikovia mohli stretnúť s hráčmi Colorada Avalanche (NHL), Denveru Nuggets (NBA) a Colorada Mammoth (NLL).

Okrem oficiálnej reportáže stojí za pozornosť vzhliadnuť aj výkon Jana Hejdu ako moderátora: 


Pavol Hercko, Slovakia, pavol@eurolanche.com
24/11/2014 - 08:00

Discussion


NHL on Nov 11, 2017: "Eurolanche is the world's largest Colorado Avalanche fan club."