Viac článkov v slovenčine a češtine

Trio z Avs sa už pripravuje na MS

Trio z Avs sa už pripravuje na MSColorado Avalanche na nadchádzajúcich MS v Česku bude mať veľké zastúpenie. Najviac hráčov bude reprezentovať Kanadu.

Sezóna sa pre Colorado Avalanche definitívne skončila už pred dvoma týždňami. Niektorí hráči ale ešte nemôžu odísť na dovolenky, keďže majú reprezentačné povinnosti. Útočníci Matt Duchene, Ryan O´Reilly, Nathan MacKinnon a obranca Tyson Barrie na MS v Česku, ktoré sa začnú 1. mája, budú reprezentovať naozaj veľmi silný výber Kanady. V utorok sa začali pripravovať na ľade.

Prípravy na finálový reprezentačný turnaj, ktorá prebieha na ľade vo Family Sport Center  sa zúčastnili traja hráči Avs. Chýbal len O´Reilly, ktorý sa pripravuje individuálne. Vo výbornom svetle sa ukázali všetci hráči, ktorí na ľade poctivo trénovali a strávili tam mnoho času. Veľmi pozitívne vyzeral najmä MacKinnon, ktorý pár týždňov potom, čo si zlomil nohu, vôbec nezaostával za Ducheneom v korčuľovaní.

Okrem hráčov Colorada sa minikempu zúčastnil aj útočník Philadelphie Flyers Brayden Schenn, ktorý má k hráčom Avs naozaj veľmi blízko. Na ľade si s nimi rozumel a aj mimo profesionálneho života je veľkým kamarátom nielen s MacKinnonom ale aj Stefanom Elliottom.

Hráči NHL na ZOH?

Televízia TSN pred pár dňami odvysielala správu, podľa ktorej sa hráči z NHL na Olympiáde v roku 2018, ktorá  sa bude konať v Južnej Kórei v meste Pjongčang, pravdepodobne nepredstavia kvôli ich vlastnej bezpečnosti. Duchene, Barrie, MacKinnon a O´Reilly ale dúfajú, že dohoda sa zrodí, pretože na tomto vrcholnom turnaji by sa mali predstaviť všetci štyria.

zdroj: Denver Post


Juraj Janotak, Slovakia, janotak@eurolanche.com
23/04/2015 - 13:00

Discussion


NHL on Nov 11, 2017: "Eurolanche is the world's largest Colorado Avalanche fan club."