Viac článkov o Stadium Series

Stadium Series v Denveru? Skvělá reklama

Stadium Series v Denveru? Skvělá reklamaZápas pod otevřeným nebem v Denveru bude skvělou reklamou pro coloradský hokej.

Předevčírem se hokej v Coloradu mohl oficiálně radovat, potvrdilo se totiž, že Denver bude hostit v příští sezóně zápas pod otevřeným nebem v rámci Coors Light NHL Stadium Series. Společně s dalšími pěti celky kanadskoamerické NHL tak zažije skvělou reklamu. Je totiž známé, že zápasy jako za starých časů přilákají mnoho diváků, ať už přímo na stadion či k televizní obrazovce. 

Reklama je tedy asi největší, jaké se tým z NHL vůbec může dočkat. Pravda, novoroční Winter Classic to není, ale i tak můžeme očekávat obrovskou odezvu na toto utkání. Avalanche to přinese nové fanoušky s pořádným hokejovým zápalem, kteří o tomto nádherném sportu do té doby možná ani nebudou vědět. To vše může utkání na Coors Field nabídnout. 

S popularizací hokeje v severní Americe je to dosti problematické, zvláště pak v amerických zemích. Hokej se po americkém fotbalu, baseballu, basketballu a závodech automobilů krčí až na 5. pozici co se popularity týče. I proto se liga rozhodla v posledních letech o častější frekvenci utkání hraných na venkovních stadionech.

V následující sezóně nás čekají mače tři, včetně utkání Colorado - Detroit. A právě Red Wings jsou historicky největším rivalem "Lavin". Duel bude tím pádem ještě vzácnější a jeho napjatá atmosféra může být podobná jako u dalšího, tentokrát novoročního utkání dvou klasických týmů - Montrealu s Bostonem. Nezbývá než vyčkat 27. února kalendářního roku 2016. 


Eurolanche.com, Worldwide, eurolanche@eurolanche.com
27/01/2015 - 18:00

Discussion


NHL on Nov 11, 2017: "Eurolanche is the world's largest Colorado Avalanche fan club."