Viac článkov o Stadium Series

Eurolanche na zápase Stadium Series

Eurolanche na zápase Stadium SeriesReportáž zo zápasu pod holým nebom spoločne s rozsiahlou fotogalériou a videami.

Bola to hlavná udalosť Eurolanche Invasion VIII. Oslava veľkolepej rivality. Colorado Avalanche a Detroit Red Wings sa takto pred týždňom stretli v zápase pod holým nebom na bejzbalovom štadióne Coors Field. Členovia výpravy európskeho fanklubu pritom nemohli chýbať. Dostať sa k lístkom však bolo extrémne náročné, keďže pomoc pre Eurolanche neprichádzala od žiadnej strany. Nakoniec sa to však podarilo už počas prvých dní predaja a tak sa 12 účastníkov výletu mohlo posadiť do jedného radu vedľa seba. Zaplnili ho takmer celý.

Aj pred Alumni Game, aj pred začiatkom Stadium Series Game mali fanúšikovia rad možností, ako si skrátiť čakanie na zápas pred štadiónom. No skôr ako sme sa k nemu dostali, museli sme našu malú dodávku niekde zaparkovať. Keďže nás je pomerne veľa, zakúpili sme si parkovanie za 50 dolárov. V skutočnosti to bola najlacnejšia možnosť, takže sme od štadióna boli možno aj jeden a pol kilometra. Z obrovského parkoviska nás preto priamo na miesto musel dopraviť autobus, ktorý bol zadarmo špeciálne pre tento účel.

Pozrite si kompletnú fotogalériu Eurolanche zo zápasu

Pri štadióne sa okrem stánkov so suvenírmi a občerstvením nachádzali ďalšie s radou aktivít. Fanúšikovskému areálu dominovalo pódium, na ktorej hrali rôzne kapely a DJ v dresoch Colorada. Fanúšikovia sa mohli nechať vyfotiť a vytlačiť si fotku na vlastnú hokejovú kartičku, súťažiť medzi sebou v stolnom hokeji, na Xboxe či v streľbe na terč s hokejkami. Stánkov a možností bolo v areáli aj mimo neho neúrekom, avšak od ich využitia nás odradili dlhé rady. Jednou zo zaujímavostí, ktorú sme si nenechali uniknúť bol chlapík predávajú tričko RED WINGS SUCK!. Samozrejme, že si ho niektorí z nás kúpili bez váhania.

Po vstupe a dôkladnej kontrole sme sa ocitli na Coors Field. Prezreli sme si veľmi predražené suveníry v obrovskom obchode vo vnútri a pomaly sa presunuli na naše miesta. Mali sme ich za Varlamovou bránou, 17. rad. Všetko na štadióne bolo perfektne pripravené do posledného detailu. Pred zápasom bežali na obrovskej obrazovke rôzne spomienkové videá na históriu oboch súperov a ich rivality. Šou sa začala pred zápasom a pokračovala aj počas prestávok. Vrcholom bol tiež prelet stíhačiek po americkej hymne. Atmosféra bola neopakovateľná. Diváci sa ňou strhli ľahšie ako na klasických zápasov. Povzbudzovalo sa intenzívnejšie.

Pozrite si kompletnú fotogalériu Eurolanche zo zápasu

Zo zápasu pod holým nebom sa navždy stane duel, na ktorý nikto z nás nikdy nezabudne. Konečný výsledok bude však vždy veľkou a obrovskou škodou. Pritom stačilo tak málo, zabojovať o trochu viac a tešiť sa z krásnej výhry nad Detroitom. Zážitok nám to však rozhodne nepokazilo. Veď sme vďaka tejto udalosti mali šancu vidieť prvý a poslednýkrát rôzne legendy z Colorada Avalanche. Slová niekedy nestačia, preto si pozrite fotogalériu a videá z našej dielne z návštevy zápasu Stadium Series Game.

Na záver by som rád ešte pripomenul jeden moment z tohto zápasu a to rozhovor, ktorý s nami spravil Jeremy Roenick pre NBC Sports. Ide o najúspešnejší moment týkajúci sa médií v histórii Eurolanche. Prečítajte si viac o ňom na tomto odkaze.


Eurolanche.com, Worldwide, eurolanche@eurolanche.com
05/03/2016 - 19:00

Discussion


NHL on Nov 11, 2017: "Eurolanche is the world's largest Colorado Avalanche fan club."