Viac článkov v slovenčine a češtine

Sledujeme O´Reillyho proti Slovanu

Sledujeme O´Reillyho proti SlovanuEurolanche bude pokrývať zápas Metallurgu Magnitogorsk v Bratislave. Vy sa budete môcť opýtať Ryana akúkoľvek otázku a vyhrať jeho podpis.

Fanklub Eurolanche navštívi nedeľňajší zápas v Bratislave medzi HC Slovan BratislavaMetallurg Magnitogorsk. Ryan O´Reilly podpísal s ruským tímom dvojročnú zmluvu minulý mesiac. Oficiálne je kontrakt platný na plné dva roky. Neoficiálne sa z ruského klubu i od Ryanovho agenta objavili informácie, že sa O´Reilly bude môcť vrátiť do Colorada Avalanche, ak mu ponúknu lepšiu zmluvu, akú má teraz v Rusku. Takže jedinou istotu zostáva, že ani v prípade konca lockoutu sa Ryan do NHL nevráti ihneď.

Eurolanche bude na štadióne pokrývať výkony O´Reillyho online naživo. Špeciálnu verziu našej hlavnej stránky www.eurolanche.com spustíme jednu hodinu pred zápasom. Na webe budete môcť vidieť špeciálny „Twitter box“, v ktorom sa budú postupne objavovať informácie o Ryanovi a jeho výkone v zápase. Nebudú tam iba textové informácie, ale aj jeho aktuálne fotografie a po skončení zápasu aj video.

Opýtajte sa Ryana akúkoľvek otázku

Najväčšou udalosťou bude stretnutie fanklubu Eurolanche s Ryanom. Aktuálne máme prisľúbený exkluzívny rozhovor už v sobotu, teda deň pred zápasom. Ak to nevyjde, stretneme sa s ním určite na druhý deň po skončení duelu. Vy všetci budete mať možnosť opýtať sa Ryana čokoľvek. Vaše otázky nám môžete poslať do našej stránky na Facebooku, cez Twitter s pridaním značky #Eurolanche37 alebo mailom na eurolanche@eurolanche.com.

Vyhrajte O´Reillyho podpis!

Taktiež spustíme súťaž o Ryanov podpis. Pravidlá sú jednoduché. Ak sa chcete zapojiť do súťaže, stačí dať Like na uverejnenú fotografiu podpisu na našom Facebooku alebo ju retweetnuť na Twitteri. Ak teda máte kontá na oboch sociálnych sieťach, vaša šanca vyhrať je vyššia. Dole priložená podpísaná fotka bude na našom Facebooku a Twitteri zverejnená dnes – v stredu večer. Uzávierka súťaže bude v nedeľu po zápase, výhercu oznámime v pondelok.



David Puchovsky, Slovakia, eurolanche@eurolanche.com
06/01/2013 - 12:59

Discussion


NHL on Nov 11, 2017: "Eurolanche is the world's largest Colorado Avalanche fan club."