Viac článkov v slovenčine a češtine

Idete na MS? Stretnite fanúšikov Avs

Idete na MS? Stretnite fanúšikov AvsČlenovia fanklubu Eurolanche a fanúšikovia Colorada Avalanche si pozrú naživo niekoľko zápasov na majstrovstvách sveta v Českej republike.

Majstrovstvá sveta dostanú do našej blízkosti rovno štvoricu hráčov Colorada Avalanche v jednom tíme a ďalších troch vo svojich národných reprezentáciách. Najväčšie hviezdy Nathana MacKinnona, Matta Duchenea, Ryana O'Reillyho a Tysona Barrieho si veľa fanúšikov bude môcť pozrieť v drese Kanady. Za USA sa predstaví Zach Redmond, Jan Hejda hrá za domáci tím a Reto Berra za Švajčiarov.

Podľa správ, ktoré nám chodia, už teraz vieme konštatovať, že na štadiónoch nebudú chýbať ani členovia fanklubu Eurolanche a fanúšikovia Colorada Avalanche – a pritom nepôjde iba o Slovákov a Čechov. Preto sme sa rozhodli vytvoriť špeciálnu verejnú skupinu na Facebooku pod názvom „Colorado Avalanche fans at WCH in Czech Republic“.

Do skupiny sa môže pridať každý svojvoľne - len kliknite na link vyššie. Oficiálnym jazykom je angličtina, ale kto ju neovláda, pokojne môže komunikovať svojou rodnou rečou. Skupina je určená hlavne tým fanúšikom Avalanche, ktorí si pozrú nejaký zápas majstrovstiev sveta v Českej republike. Takíto fanúšikovia sa vďaka tejto skupine môžu skontaktovať a dohodnúť sa na spoločnom stretnutí na štadióne, pred alebo po zápase... alebo dokonca na tom, že si pred hotelom počkajú na osobné stretnutia s hráčmi Colorada Avalanche. V takom prípade určite veľmi radi uvítame vaše spoločné fotografie zo stretnutí, ktoré uverejní v spomínanej skupine a my ich zavesíme na web Eurolanche.com. 

Navyše pozor, už o pár hodín oznámime veľkú súťaž súvisiacu práve s majstrovstvami sveta. V hre budú suveníry a podpisy hráčov Avs. K tejto súťaži budete môcť využiť aj členstvo v novovytvorenej skupine na Facebooku.


Eurolanche.com, Worldwide, eurolanche@eurolanche.com
27/04/2015 - 17:00

Discussion


NHL on Nov 11, 2017: "Eurolanche is the world's largest Colorado Avalanche fan club."