Viac článkov o Stadium Series

Stadium Series: Info o lístkoch

Stadium Series: Info o lístkochInformácie o lístkoch na prestížne podujatie.

Colorado Avalanche dnes oznámilo detaily o predaji lístkov pred budúcoročný zápasy v rámci Stadium Series proti Detroitu Red Wings. Každý lístok na zápas pod holým nebom bude pritom zahŕňať aj duel medzi veteránmi oboch klubov, t.j. Alumni Game.

Ako prví si budú môcť od 10. augusta kúpiť lístky držitelia celosezónnych pernamentiek, majitelia VIP lóži a sponzori. Cena sa bude pohybovať od 70 do 340 dolárov. 

Zápas medzi "Lavínami" a "Červenými krídlami" bude prvý zápas NHL pod holým nebom v štáte Colorado. Uskutoční sa 27. februára 2016 od 18:00 miestneho času. Deň predtým sa od 17:00 miestneho času bude hrať Alumni Game.

Do Alumni Game zasiahnu tí veteráni z oboch tímov, ktorí boli súčasťou slávnej éry rivality medzi rokmi 1996 až 2002. Fanúšikovia tak na ľade uvidia také mená ako Joe Sakic, Patrick Roy, Peter Forsberg, Rob Blake, Chris Chelios, Brendan Shanahan, Igor Larionov či Nicklas Lidstrom. Viac mien klub oznámi neskôr.

"Naša rivalita bola obrovská a výnimočná. Veľmi sa tešíme na tento špeciálny víkend," povedal viceprezident a generálny manažér Joe Sakic.


Eurolanche.com, Worldwide, eurolanche@eurolanche.com
03/08/2015 - 18:00

Discussion


NHL on Nov 11, 2017: "Eurolanche is the world's largest Colorado Avalanche fan club."